نکات مهمی درباره 1000 صلوات

بسم الله الرحمن الرحیم

در مقالات صلوات می بایست روی این نکات بیشتر تاکید می شد:

1. پیش از شروع ختم صلوات، ونیز در اوقات مختلف، زیاد  استغفار  کرده، و حتما صدقه (و لو اندک) بدهیم ـ خصوصا روزهای اول

2. بر «نماز اول وقت، و ترک گناهان »به طور جدی مراقبت شود(به ویژه گناهان عمدی مثل تماشای نامحرم)؛ وگرنه ممکن است دچار برخی چالش ها، فشارها، و آشوب های درونی بشویم. همچنین اگر پس از شروع این برنامه ـ خصوصا درسال اول ـ بی نظمی در انجام آن داشته باشیم، ممکن است گاهی اذیت شویم.

3. ترویج و تقویت نهضت صلوات، به طور قطع، مسیر انرژی قدرت را به نفع جبهه ی خداوند تغییر خواهد داد؛ ویقینا از حجم بلاها خواهد کاست.

4. احساس می شود، فرصت اصلاح و توبه تنگ است؛ واین دوران،  آخرین رکعت تغییر  است (ن.گ:یادداشت ثابت)

5. اگر فعلا نمی توانیم به طور مرتب هزار صلوات بفرستیم؛ اولا برهمان نماز اول وقت و ترک گناهان همت کنیم؛ و دیگر اینکه: لااقل روزی 135 صلوات بفرستیم (این عدد ابجد فاطمه است) بعد هروقت و هرچقدر که توانستیم، همین مقدار را تکرار کنیم. مثلا روزی دوبار، و هر دوبار، 135 تا .. (به نکته ی بعدی هم در ادامه ی همین مطلب توجه فرمایید:)

6. صلوات مخصوص روز عرفه را هم که پیشتر گفتیم، هرروز (سه بار پس از نماز صبح و مغرب) فراموش نکنیم. این برنامه انشاالله نشاط و آرامش و روزی، و فواید وبرکات بسیاری در پی دارد؛ و چنانکه عرض شد: چهار امام معصوم، اثرات آن را تضمین فرموده اند! (برای مطالعه ی بیشتر درباره صلوات روز عرفه اینجا کلیک کنید.)

7. باز هم تاکیدا عرض می کنم: صلوات کامل و موثر صلواتی ست که “شوقا وحبا” باشد. یعنی از سر اشتیاق درونی ومحبت قلبی به اهلبیت علیهم السلام

یادآوری: هشت مقاله در خصوص “اسرار و آثار صلوات” در این وبلاگ تقدیم شده، که برای مطالعه آن ها، می توانید به اینجا (+) مراجعه فرمایید


درپاسخ اینکه: انجام این برنامه، شب بهتر است یا روز؟

روز ها موثر تر است، خصوصا مقداری از آن را خوب است بلافاصله پس از طلوع آفتاب انجام دهیم؛ وقت های دیگر هم بی اشکال است.

درباره‌ی مهدی مشکات بیاتی

مهدی مشکات بیاتی یکی از پژوهشگران فعال در زمینه ی مهدویت و آخرالزمان می باشد. عمده ی تلاش های علمی او پیرامون موضوع تمدن مهدوی یا تمدن اسلامی صورت گرفته است. ایشان علاوه بر فعالیت های پژوهشی دارای طبع شعر نیز هستند. اشعار ایشان موضوعات مختلفی از قبیل مهدویت و سبک زندگی را دربر می گیرد. (کلیه مطالب این سایت توسط مدیر بارگذاری می شود.)

همچنین ببینید

جغرافیای هدایت

جغرافیای هدایت درآخرالزمان

جغرافیای هدایت درآخرالزمان کجاست؟ درنگی درروایات «ایران آخرالزمان» *مخلص کلام: بنظرما دعوای تاریخی سنی وشیعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *